Hoppa till huvudinnehållet

Johanna Lundstedt målskytt när Mariestads Bois sänkte IFK Tidaholm

Publicerad:
Mariestads Bois FF vann mot IFK Tidaholm
Mariestads Bois FF vann mot IFK Tidaholm

Målet i andra halvleken av Johanna Lundstedt blev matchens enda när Mariestads Bois vann med 1-0 (0-0) hemma mot IFK Tidaholm i division 3 Västergötland östra dam i fotboll.

– Underbar seger. Jämn match där vi är spelförande, och det blir avgörande när Tidaholm tröttnar efter 70 minuter. Vi ändrar om lite i andra halvlek och får bättre anfallsspel i och med det. Nattis vinner närkamp och lämnar över bollen till Judith som spelar ut på kanten till Aricha. Aricha hittar fint in till Johanna som kör en dribbling turné och tåar in bollen i bortre burgaveln, kommenterade Mariestads Bois huvudtränare Håkan Jakobsson efter matchen.

Mariestads Bois har två segrar och tre förluster och 8–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan IFK Tidaholm har fem förluster och 3–23 i målskillnad. Det här var Mariestads Bois tredje uddamålsseger den här säsongen.

Med en omgång kvar är Mariestads Bois på tredje plats i tabellen, och IFK Tidaholm är på sjätte plats.

Mariestads Bois tar sig an Stenstorp i sista matchen borta lördag 30 september 13.00.

Artikeltaggar

Division 3 Västergötland östraFotbollIFK TidaholmLekevi IPMariestads Bois FF

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.