Hoppa till huvudinnehållet

Wictorin vann B-klassen – i ”Action jubal open”

Publicerad:
Övre raden från vänster: Albin Hyseni, Jonas Svantesson, Erik Skogsberg, Christoffer Hietalahti.
Nedre raden från vänster: Eva Magnusson, Marie Wictorin, Alice Wernersson, Philip Lindblom och Jonas Ragnarsson.
Övre raden från vänster: Albin Hyseni, Jonas Svantesson, Erik Skogsberg, Christoffer Hietalahti. Nedre raden från vänster: Eva Magnusson, Marie Wictorin, Alice Wernersson, Philip Lindblom och Jonas Ragnarsson. Foto: Privat

Johannesberg LIF deltog i parabowling under den gångna helgen då tävlingen Action Jubal open spelades. Tävlingen avgjordes i Karlstad där matcherna spelades i två hallar fyllda med 225 bowlingspelare från hela Sverige.

Johannesberg LIF fanns med under alla fyra dagar och tog sig till finalspel som avgjordes under söndagen.

JLIF:s Marie Wictorin, vann B-klassen och fick därmed en plats i totalfinalen. Även Christoffer Hietalahti, visade framfötterna och kom trea i C-klassen, vilket resulterade i att han också fick en plats i totalfinalen.

I herrarnas A-klass slutade Erik Skogsberg på sjuttonde plats. I B-klassen fick Albin Hyseni en femte plats. Philip Lindblom hamnade också på femteplats i herrarnas C-klass. I D-klassen fick Jonas Ragnarsson en elfte plats.

På damsidan slutade Alice Wernersson på femtondeplats i A-klassen. Eva Magnusson spelade hem en sjunde plats i damernas C-klass.

Artikeltaggar

JLIFParasportTurneringar

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.