Hoppa till huvudinnehållet

Skärpning om munskydd i Gullspång kommun

Publicerad:
Munskydd ska användas när det inte går att hålla ett avstånd på minst två meter, enligt ett beslut som berör vård- och omsorgsverksamheten i Gullspångs kommun.
Munskydd ska användas när det inte går att hålla ett avstånd på minst två meter, enligt ett beslut som berör vård- och omsorgsverksamheten i Gullspångs kommun. Foto: Martina Holmberg / TT

Munskydd ska användas när det inte går att hålla ett avstånd på minst två meter.

Det har ledningsgruppen för vård och omsorg i beslutat ska gälla i lokaler som Gullspångs kommun använder för vård och omsorg.

Beslutet är fattat på grund av rådande samhällssituation med en ökad smitta av covid-19, enligt information från Gullspångs kommun.

Beslutet gäller till att börja med 14 dagar från och med torsdag 16 november och framåt, men det kan förlängas om det fortsatt finns en omfattande smittspridning.

Besökare av vård- och omsorgsverksamheter kommer att erbjudas munskydd, enligt Gullspångs kommun. Besökare uppmanas vidare att tänka på god handhygien och på att hålla avstånd.

Personal och boende i Gullspångs vård- och omsorg drabbade av covid-19

Artikeltaggar

GullspångGullspångs kommunOmsorgSmittorVårdVård och omsorg

Så här jobbar Mariestads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.