Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

Stöd inte ett skuggsamhälle

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:

Vård. För oss som har hjärtat åt vänster fanns bara ett val kvar inför hösten, men det vete tusan om jag kan ge min röst till Vänsterpartiet nu! Vad är det för världsfrånvända personer som tycker att ”papperslösa” ska få samma vård som personer med uppehållstillstånd eller svenska medborgare. Glöm inte att de redan idag har rätt till akutvård, vilket är ok. Har inte Vänsterpartiet i Regionen hört talas om att vi har långa köer till vård? Såg artikeln om mannen med ryggont som sitter hemma och väntar till exempel!

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.