Få tillgång till plus - endast 1 krona första månaden

Estetiska programmet var rätt val

Insändare
PUBLICERAD:

Utbildning. Jag är en stolt förälder till en före detta elev på Estetiska programmet – teater i Mariestad. Min dotter har alltid varit en högpresterande elev i skolsammanhang och visste redan innan gymnasievalet att hon ville studera vidare. Nu läser hon till jurist. Hon valde Estetiska programmet – teater för att hon, liksom de flesta andra ungdomar, intresserar sig för musik, film, bild, kläder, teater. Hon har, liksom jag och väldigt många andra, förebilder som är artister, skådespelare, bloggare och youtubers. Hon såg en möjlighet att gå ett högskoleförberedande program och samtidigt få hålla på med estetiska ämnen som ger energi, inspirerar och breddar dina perspektiv.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar MT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.